Plantekasser virker måske ikke så vigtige, men hvis du har en række planter i din have, der rent faktisk er i containere, vil du opdage, at de containere pludselig er vigtige. De gamle røde stenplantekrukker, som vi plejede at se, hører fortiden til. I de fleste haver finder du sorte eller grå plantekasser, svarende til det særlige stensubstrat. Vi kan give haven et nyt præg ved hjælp af forskellige typer plantekasser, vi har et udvalg af utallige typer og størrelser. Jeg kalder det for eksempel store firkantede plantekasser eller høje runde beholdere. Hvis du gerne vil købe en plantekasse, men er du i tvivl om indretningen af ​​en sådan beholder, så læs venligst videre!

Men hvordan giver jeg det et flot layout?
Hver have har sin egen stil, uanset om den er luksuriøs eller en tilgroet have med mange planter, det er ligegyldigt, indretningen forbliver den bedste for alle personligt. Vi vil dog kun give nogle tips her til at fylde de rigtige plantekasser med de rigtige planter for et flot look.

En favorit blandt plantekasserne er de firkantede beholdere, disse fås fra små til store og er sjove at eksperimentere med. Du kan fx bruge en firkantet plantekasse af den større udgave på cirka 1 meter i diameter til for eksempel at bruge et bonsaitræ og så omringe det med sukkulenter i samme beholder. Hvis den stil ikke helt matcher din haves udseende, har vi naturligvis flere muligheder. Til haven med et varieret udseende kan du fx købe en hvid plantekasse og så fylde den med langt græs, som giver et noget vildere udtryk. Men det vigtigste er at eksperimentere, gå selv i et havecenter og spørg til råds til din have, tag eventuelt et billede af din have på forhånd, så rådene kan tilpasses derefter, og så går du forhåbentlig med nogle gode artikler til Outside!

Leave a comment

Your email address will not be published.