Mens de fleste børn tror, ​​at haven er et sted for leg og underholdning, mener de fleste voksne, at det bør være et sted for fordybelse og skønhed.

Denne interessekonflikt er uundgåelig, da forældre generelt har et komplet billede af, hvordan de ønsker, at deres have skal være, men barnets behov udvikler sig, efterhånden som børnene vokser mentalt og fysisk. Begge interesser skal forenes mest muligt i de forskellige faser af haveindretningen.

Hvis pladsen er stor, vil det være let at afsætte en plads til børnenes brug under hensyntagen til aldersgrupperne, da der er behov for kompatibelt udstyr. Selv de legende aktiviteter er forskellige, så det er godt at definere rummene på en sådan måde, at der ikke opstår gnidninger eller uheld eller interessekonflikter.

Byrum, såsom pladser, parker og haver, bør indeholde passende udstyr til brugere i deres forskellige aldersgrupper.

Planlægning af en børnezone
Definitionen af ​​børneområdet bør betragtes som en prioritet, fordi det skal have godt sollys og udluftning, og frem for alt let kontrol og visuel observation af voksne, og resten af ​​haven bør være op til ejerens smag.

I tilfælde af små grunde, på trods af at der efterlades et område med eksklusiv brug for børn, vil det være svært at undgå adgang til dem i resten af ​​gården, og denne “legeplads” ender i ren teori, og det faktum, at de bevæge sig frit i haven, det vil lide og næppe være smukt.

Der er utvivlsomt flere muligheder for at forene familiens interesser og skabe et fleksibelt projekt, der kan tilpasse sig hele familiens behov, især når der er børn, der stadig er i den tidlige barndom og andre, der er lidt ældre, mens nogle er lege i sandkassen, passiv, de større børn i andre aktiviteter, spille bold eller cykle osv.

Omhyggelig, når du planlægger en børnehave
Vi skal sørge for trygge og sjove miljøer, men også legende miljøer, såsom legetøj, der stimulerer kreativiteten, et sted at dyrke sport og en sandkasse for mindreårige.

På et offentligt sted eller endda i hjem med børn er det at undgå giftige planter med torne et princip, der skal respekteres.

Fjern alle søm, især de rustne. Fastgør potter og jardinières, især dem på vægge, som skal sikres. Dæk søerne og bassinerne til og opdag dem først, når de voksne er omkring de små.

Udsmykning af haven
Det er at foretrække, at børns elementer såsom gynger og slæder ikke er fastgjort til at kunne flytte dem, fordi denne mobilitet vil give dem mulighed for at være i et rum med bedre sollys eller skygge og under mere passende klimatiske forhold, hvilket også hjælper med at puste nyt liv i tidligere besat rum.

Over tid vil disse børns rum ophøre med at eksistere og kan rekonstrueres til at udfylde en mere dekorativ funktion inden for den kontemplative fritid.

Leave a comment

Your email address will not be published.