Om sommeren indretter mange hollændere en swimmingpool i deres baghave. Fantastisk at køle af i vandet i varmt vejr. Men der er noget vedligeholdelse involveret. Hvis poolen ikke vedligeholdes ordentligt, vil det blå vand snart gøre plads til grønt vand: algerne har fundet deres plads. Hvordan holder du din pool fri for alger?

Hvad er alger?
Når vi taler om alger, taler vi om to forskellige typer: fritsvævende alger og sorte alger. Fritsvævende alger er gullige i farven og klæber sig løst til bassinets vægge. Du kan nemt børste dem af. Sortalger vokser på lokale pooloverflader, såsom en væg eller en dyb sektion. De sidder rundt om trapper, hjørner og trin i poolen.

Regelmæssig desinficering af din pool hjælper
Alger er nemmere at forebygge end at udrydde, når de først er til stede. Derfor er det vigtigt at desinficere poolen regelmæssigt. Dette forhindrer alger i at vokse. Det er også vigtigt, at du dækker poolen til, når du ikke bruger den. En kraftig regnbyge kan forårsage et fald i klor- eller bromniveauet.

Hvis proportionerne i vandet bliver forstyrret, vil alger nyde det. Før du ved af det, har du en komplet pest i det. Det tager kun et par timer. Derfor er det så vigtigt at bevare proportionerne.

Brug poolsalt
Selvfølgelig vil du have rent og klart vand i din pool. Brugen af ​​swimmingpoolsalt hjælper med dette. Saltelektrolyse er et rigtig godt alternativ til klor og giver en let saltet og klorfattig swimmingpool. Dette gør, at vandet føles blødere. Ved at behandle din pool med poolsalt er brugen af ​​klor ikke længere nødvendig.

Salt og elektrolyse hæmmer algerne og bakterierne. På denne måde forbliver dit poolvand klarere i længere tid. I lang tid var klor den bedste metode til at holde vandet i svømmebassiner rent, men svømmebassinets salt er faktisk mere nyttigt: Klor har trods alt ulemper på hud, hår og øjne. Se på Sprinkle salt Giant for at opdage alle fordelene ved swimmingpoolsalt.

Brug anti-alge produkt
Hvis vandkvaliteten i poolen er i orden, kan du tilføje et anti-algeprodukt til poolen. Det er en god idé at vente 24 timer, før du tilføjer produktet, hvis du lige har tilsat klor. Anti-algemiddel sikrer, at alger ikke har nogen chance for at nå poolen.

Lider du allerede af alger? Så er det vigtigt at skrubbe dem af med poolbørster eller poolsvampe. Derefter skal vandet være klart igen. Det kan tage op til fem dage at se resultater.

Leave a comment

Your email address will not be published.